2019.08.20. 08:56

A Citroen C5 első generációjától rettegnek a magyar vevők, és sokszor jogosan. Ehhez az autóhoz ugyanis érteni kell, a karbantartása nem annyiból áll, mint egy egyszerűbb japáné. Persze nem is azt nyújtja, hanem valami egészen mást. A MűhelyPRN mai epizódjában egy mindössze 105 ezer kilométer futott, tizenöt éves példányt mutatunk és az autó átvizsgáláshoz vendégszakértőt is hívtunk, hogy mondjon néhány érdekességet a típusról. A 2004-es autót ezúttal is az Avalon Bosch Car Service-ben vizsgáltuk át.

Korábbi epizódok

Amikor a Hondára még nem kellett turbó
Az S2000 húsz éve azzal tűnt ki a sorból, feltöltés nélkül is magas literteljesítményt ígért. Az autó ikonná vált, mi pedig megnéztük, mennyire erős valójában.
Egy 50 éves Alfa Romeo üvöltése
Ilyen volt a modern motor a hatvanas évek Olaszországában. Hangot fel, meghajtottunk egy ötvenéves 1300 Supert a teljesítménymérő padon!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.