2019.08.20. 08:56

A Citroen C5 első generációjától rettegnek a magyar vevők, és sokszor jogosan. Ehhez az autóhoz ugyanis érteni kell, a karbantartása nem annyiból áll, mint egy egyszerűbb japáné. Persze nem is azt nyújtja, hanem valami egészen mást. A MűhelyPRN mai epizódjában egy mindössze 105 ezer kilométer futott, tizenöt éves példányt mutatunk és az autó átvizsgáláshoz vendégszakértőt is hívtunk, hogy mondjon néhány érdekességet a típusról. A 2004-es autót ezúttal is az Avalon Bosch Car Service-ben vizsgáltuk át.

Korábbi epizódok

Ez a Merci nem zöldséget visz
Amikor itthon Barkast használtak, nyugaton Merci volt a halottas. Itt 3 henger két ütem ott 6 henger négy ütem. De vajon megvannak még a lóerők?
Amikor a Suzuki letagadja a lóerőket
Azt mondják sokan, a gyár alábecsüli a Swift Sport teljesítményét, valójában több az, mint 140 lóerő. No, majd a padon kiderül!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.