2019.12.17. 15:02

A nyolcadik generációs Mitsubishi Lancer nem rohad porrá mint elődei, a polgári kiviteleket rendes, szívó benzinmotorral készítették és az autó még szép is, miközben 2,5 millió forint körül nagyon korrekt, fiatal példányokat hirdetnek. Norbi az egynyolcas verziót választotta, az autóban kevesebb mint százezer kilométer után foszlik a váltógomb és fényes a kormánybőr. Kíváncsiak voltunk, hogy igazat mondott-e a kereskedő, de nem erre a felismerésre számítottunk amikor átvizsgáltuk az autót az Avalon Bosch Car Service-ben.

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.