Zoltán és a 3F szabály: Mégane RS

MűhelyPRN: Renault Mégane II. RS – 2004.

2022.01.12. 16:18

Nem sokan beszélnek szeretettel a Renault Mégane II-esről, de Zoltán kivétel. Ő az első tulajdonosa, és egyben karbantartója is ennek az ötajtós Mégane RS-nek, amit most azért hozott el az Avalon szervizbe, hogy alaposabban megismerje a 17 éves autó állapotát. Egyébként az autó futásteljesítménye még nem érte el a 150 ezer kilométert, vagyis éves átlagban tízezer sem kilométert futott, mégis érte meglepetés a tulajt.

A Mégane RS új korában a Totalcar még siheder volt, olyan apróságokra nem mindig sikerült odafigyelnünk, hogy az autó orráról legyen is kép, de a tesztet érdemes elolvasni, már csak a retró kedvéért is, a hiányzó kép meg ott van a galériában. Ha pedig érdekel, milyen a harmadik Mégane RS-sel összevetve, azt errefelé találod.

Ha a korábbi 131 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Egy BMW akkor is drága, ha öreg
Tanulságos videó az emberről, aki szeretett volna egy jó 745i-t. Tanulj belőle! Imre elmondta, mennyibe van ez neki, döbbenetes szám.
Bátrak földjén: Ladát az AAA Autóból
Vagy a Lada ugyanolyan biztos vétel a 2020-as években, amilyen a merkuros időkben volt?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.