Zoltán és a 3F szabály: Mégane RS

MűhelyPRN: Renault Mégane II. RS – 2004.

2022.01.12. 16:18

Nem sokan beszélnek szeretettel a Renault Mégane II-esről, de Zoltán kivétel. Ő az első tulajdonosa, és egyben karbantartója is ennek az ötajtós Mégane RS-nek, amit most azért hozott el az Avalon szervizbe, hogy alaposabban megismerje a 17 éves autó állapotát. Egyébként az autó futásteljesítménye még nem érte el a 150 ezer kilométert, vagyis éves átlagban tízezer sem kilométert futott, mégis érte meglepetés a tulajt.

A Mégane RS új korában a Totalcar még siheder volt, olyan apróságokra nem mindig sikerült odafigyelnünk, hogy az autó orráról legyen is kép, de a tesztet érdemes elolvasni, már csak a retró kedvéért is, a hiányzó kép meg ott van a galériában. Ha pedig érdekel, milyen a harmadik Mégane RS-sel összevetve, azt errefelé találod.

Ha a korábbi 131 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Bátrak földjén: Ladát az AAA Autóból
Vagy a Lada ugyanolyan biztos vétel a 2020-as években, amilyen a merkuros időkben volt?
Így ejt csapdába egy öreg Toyota
Működik, meg minden, de költeni kell rá, ha nem is sokat. Csakhogy az autó sem ér sokat. Te mit tennél?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.