Zoltán és a 3F szabály: Mégane RS

MűhelyPRN: Renault Mégane II. RS – 2004.

2022.01.12. 16:18

Nem sokan beszélnek szeretettel a Renault Mégane II-esről, de Zoltán kivétel. Ő az első tulajdonosa, és egyben karbantartója is ennek az ötajtós Mégane RS-nek, amit most azért hozott el az Avalon szervizbe, hogy alaposabban megismerje a 17 éves autó állapotát. Egyébként az autó futásteljesítménye még nem érte el a 150 ezer kilométert, vagyis éves átlagban tízezer sem kilométert futott, mégis érte meglepetés a tulajt.

A Mégane RS új korában a Totalcar még siheder volt, olyan apróságokra nem mindig sikerült odafigyelnünk, hogy az autó orráról legyen is kép, de a tesztet érdemes elolvasni, már csak a retró kedvéért is, a hiányzó kép meg ott van a galériában. Ha pedig érdekel, milyen a harmadik Mégane RS-sel összevetve, azt errefelé találod.

Ha a korábbi 131 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

A fiatalok kedvence a 90-es évekből!
Nagyon sokan vágynak ilyen autóra, de sajnos a legtöbbet már széthajtották, összetörték, vagy csak hagyták elrohadni. Megnézünk egyet, ami szerető gazdánál van.
Megszavaztátok, behívtuk
Ez az egyik legolcsóbb módja a nyári kabriózásnak, de vajon a franciás megoldások milyen szervizköltségekkel járnak? Kiderül!

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.