Tényleg tilos francia autót venni?!

MűhelyPRN: Peugeot 307 SW 2.0 – 2005.

2022.02.16. 16:02

Aki azt állítja, hogy nincsenek előítéletei a 307-essel kapcsolatosan, az vagy hazudik, vagy már volt ilyen autója, és nem csalódott benne. A két véglet között nincs középút, viszont van itt pár dolog, ami a típus mellett szól. Tágas, főleg a kombi, amit hét üléssel is megkapsz, a benzinmotorok még a Prince-korszak előttről valók. Attila 307-ese a rossz imidzs mellett tartalmaz még egy elbizonytalanító dolgot: automata váltós. Az Avalon szervizben nagyon kíváncsian vártuk, mit találunk, mert az ember ugye ne higgyen az előítéleteknek.

A 307-esről készült alapos használttesztünk, egy 300 ezret futott, 1,6 literes benzines autó volt az alany, az összes hasznos infó megtalálható a típussal kapcsolatban. Macsuga Jani így zárja a cikket:

Valószínűleg egyik [alternatíva]se fogja érdekelni, ha egyszer beleszeretett a Peugeot-ba, de kérem ne gondoljon majd rám és a felmenőimre, ha valami mégis rosszul sül el!” A többi elolvasható ezen a linken.

Ha a korábbi 137 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Ha még egyszer ennyit kell rákölteni, az sem gond
Árpád vállalkozásához, munkatársnak vett egy teherautót, ennek megfelelően rendben tartja, de elég sok pénzt is költ rá.
Olcsón veszed, 300 forintért tankolod, de buktatók is vannak
Vonzó lehet a filléres tankolás, viszont az LPG-s autót is érdemes jó állapotban tartani, különben egy idő után pénznyelő lesz.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.