Tényleg tilos francia autót venni?!

MűhelyPRN: Peugeot 307 SW 2.0 – 2005.

2022.02.16. 16:02

Aki azt állítja, hogy nincsenek előítéletei a 307-essel kapcsolatosan, az vagy hazudik, vagy már volt ilyen autója, és nem csalódott benne. A két véglet között nincs középút, viszont van itt pár dolog, ami a típus mellett szól. Tágas, főleg a kombi, amit hét üléssel is megkapsz, a benzinmotorok még a Prince-korszak előttről valók. Attila 307-ese a rossz imidzs mellett tartalmaz még egy elbizonytalanító dolgot: automata váltós. Az Avalon szervizben nagyon kíváncsian vártuk, mit találunk, mert az ember ugye ne higgyen az előítéleteknek.

A 307-esről készült alapos használttesztünk, egy 300 ezret futott, 1,6 literes benzines autó volt az alany, az összes hasznos infó megtalálható a típussal kapcsolatban. Macsuga Jani így zárja a cikket:

Valószínűleg egyik [alternatíva]se fogja érdekelni, ha egyszer beleszeretett a Peugeot-ba, de kérem ne gondoljon majd rám és a felmenőimre, ha valami mégis rosszul sül el!” A többi elolvasható ezen a linken.

Ha a korábbi 137 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Tágas dízel olcsón, csak a márkáját fogadd el!
Sokan lenézik, pedig hálás használati tárgy tud lenni egy 7 személyes, dízel Logan. 16 év után viszont lehet költeni erre is.
Világjáró Saxo a házban!
Matyi szó szerint vette, hogy az öreg szívódízel a világ végére is elvisz.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.