Szívósor 300 ezerért, jöhet?

MűhelyPRN: Chevrolet Cruze 2.0D – 2011.

2022.03.02. 15:39

A Cruze, bár a neve amerikai, valójában Dél-Koreában készült, a General Motors által megvett és átkeresztelt Daewoo sorain. Az elmúlt 15 évben a koreai autók feltörtek, mint a talajvíz, ezért hívtuk be az Avalon szervizben ezt a Cruze-t is: elég sok, megkímélt példánya kapható. Az eredmény vegyes, de ez inkább ennek a példánynak az előéletét minősíti, nem a típust.

Véletlenül pont ugyanígy kinéző, dízel Cruze-t teszteltünk, igaz, akkor még 150 és nem 163 lóerős volt a csúcs-dízelmotor. Akit a benzines változat érdekelne, azt még az 1,6-os Renault Fluence-szal is összehasonlítottuk. A Cruze érdekessége egyébként, hogy létezett belőle kombi és ötajtós is, viszont ezek későn érkeztek, így a márka kivonulásáig kevesebb ilyet adtak el: a kínálat több mint fele limuzin, a kombi és az ötajtós a maradékon osztozik.

Ha a korábbi 139 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

VR6-tal és összkerékhajtással ez nem egy mezei Bora
A négyes Golf alapjaira épülő Bora szinte nem létező felszereltséggel érkezett műsorunkba. Megnézzük, mennyi pénzt kér a különleges technika.
Pénztemető lehet az egyik legszebb Lexus
Elegáns autó, nagyon finom működéssel, kedvező fogyasztású V6-os hibriddel, csak az inverter és a vezérlés szavakat ne halld sokszor.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.