Fiat Brava eladás

2002.06.28. 17:49

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Opticar,

Egy 1997-es Fiat Brava 1.4SX eladásában kérném segítségüket. Az autó püspöklila metál, 53000 km-t futott, vizsga 2003 júliusig van rajta. Extrái: ABS, klíma, elektromos ablakok, tükrök, vezető és utasoldali légzsák, szervokormány, Multilock váltózár és téli gumik felnivel.
Kívül is, belül is szép állapotban van, törve nem volt. Én olyan 1,6-1,65 M Ft eladási árra gondoltam, de esetleg csere is szóbajöhet Alfa Romeo 145-ösre.
Kérem segítségüket abban, hogy az általam elképzelt ár reális-e, és milyen módon lehetne a cserét végrehajtani.

Üdvözlettel,
Viktor

Kedves Viktor!

Természetesen tudunk segíteni az eladásban és a beszerzésben is, azonban véleményem szerint külön kellene választani a két ügyletet. Elsősorban az anyagi előnyök, másodsorban a technikai lebonyolítás könnyebbsége miatt. Meglátásom szerint a Fiat értékesítése után érdemes megkezdeni az "utód" beszerzését.
Az Ön által használt Fiat jelenlegi piaci értéke a megadott felszereltséggel és futásteljesítménnyel 1,5-1,55 MFt között mozog az általános állapot függvényében. Ha segítségére lehetünk a lebonyolításban, akkor a regisztráción keresztül igénybe veheti a szolgáltatásunkat.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.