Opel Vectra ármeghatározás

2002.10.31. 16:01

Sajnos a Vectra piaci árai a külföldi import miatt folyamatosan esnek.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Mivel Ön ezügyben sok-sok tapasztalattal rendelkezhet, szeretném segítségét kérni az alábbi autó reális piaci értékének meghatározásában:
Opel Vectra A, 1600 cm3, benzines, limuzin, évjárat: 1993 augusztus, futott km: 170.000, ABS, szervokormány, vezetőoldali légzsák, napfénytető, metál fényezés. A gépkocsi korából kifolyólag néhány helyen karcolások vannak a karosszérián.

Segítségét előre is köszönöm,
István

Kedves István!

Az Ön által közölt adatok alapján az említett Vectra piaci ára 900.000-1 mFt között mozog felszereltségtől és állapottól függően.
Sajnos a Vectra piaci árai a külföldi import miatt folyamatosan esnek. Az Ön autójának előnyére válik a jó felszereltség és feltehetően jó állapot, azonban hátrány a magas futásteljesítmény és a klíma hiánya. Kérem, vegye figyelembe a fentiek olvasásánál, hogy az autót nem láttuk, és ez befolyásolhatja a leírtakat.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.