Opel Zafira eladása

2002.12.02. 14:04

Én is szeretném segítségeteket kérni, hogy vajon mennyit érhet az autóm amit el szeretnék adni, ti biztos jó tanácsokkal tudnátok ellátni.

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Én is szeretném segítségeteket kérni, hogy vajon mennyit érhet az autóm amit el szeretnék adni, ti biztos jó tanácsokkal tudnátok ellátni.
Ez egy Opel Zafira 1.6 16V, 2000.01. havi, 55.000km-rel, comfort felszereltséggel, plusz: klíma, elegance kárpit, alufelni, téligumi (csak egy éves), krómozott hűtőmaszk, metálfekete színben, 8 hangszórós rádió, ABS, két légzsák, gyári riasztó stb. A kocsi rendkívül jó állapotban van, abból kifolyólag, hogy garázsban volt tartva, sérülésmentes.

Segítségeteket előre is köszönöm:
Lóri

Kedves Lóri!

Szerencsés helyzetben van eladás szempontjából ha az autó állapota megfelel a leírtaknak, hiszen a Zafira keresett modell a használtautó piacon és a fekete szín is divatos napjainkban. Az Ön autójának piaci ára a megadott felszereltséggel és futásteljesítménnyel 3,3-3,5 mFt között mozog. Véleményem szerint, ha már aktuális az autócsere, érdemes még az idei évben eladni, mert az év eleje nem tekinthető túlzottan intenzívnek értékesítési szempontból.
Ha segítségére lehetünk az értékesítés lebonyolításában, kérem, keressen meg a regisztráción keresztül.

Üdvözlettel,
Opticar

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.