Ilyen egy szomorú vasárnap egy R8-tulaj életében

2017.02.06. 08:00

Február 6. van, hétfő, Dórák, Dorottyák és Tódorok névnapja. A nappali hőmérséklet 5, az éjszakai 1 fok körül alakul. Ez a nap a lappok nemzeti ünnepe. Nagy nap ez a zenetörténetben: 1945-ben Bob Marley, 1946-ban Radics Béla, 1962-ben pedig Axl Rose született február 6-án.

A nap képe

A következő kép azt ábrázolja, hogy melyik országban, melyik autómárkára kerestek rá a legtöbbször az internetezők. Ha Európát közelebbről is megvizsgálná, kattintson ide.

terkep

Forrás: player.hu

Közlekedési koffein

Módosított útvonalon jár a 200E busz a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út lezárása miatt hétfő, kedd és szerda késő estétől kezdődően másnap hajnalig. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi utat teljes szélességben lezárják talajmechanikai és pályaszerkezeti vizsgálatok miatt ezekben az időszakokban, ezért hétfőtől csütörtökig minden nap a Kőbánya-Kispest M végállomásról 23.30-kor és 0.00-kor a Liszt Ferenc Airport 2 felé induló 200E autóbusz módosított útvonalon halad. Az autóbuszok ideiglenesen a Kőbánya-Kispest P+R megálló helyett a Sibrik Miklós út-Vak Bottyán utca kereszteződésénél, a 909-es és a 968-as autóbusz Kőbánya-Kispest M megállóhelyén állnak meg.

Szomorú vasárnap egy R8 tulaj életében

A képek magukért beszélnek, a sárga R8 V10 Plus egy holland folyóban kötött ki a tegnapi nap folyamán.

Kattintsanak a képre, galéria nyílik!

Forrás: GTSpirit

Adókedvezmény teslásoknak?

A kanadai Ontarioban egy új szabályozásnak köszönhetően akár 14 ezer kanadai dollárnyi kedvezményt (~3 millió forint) is kaphatnak az elektromos autót vásárlók, ráadásul most már a 150 ezer dollárnál drágább autók is beleférnek a programba, miközben korábban csak 3 ezer dollár volt a kedvezmény, és legfeljebb 150 ezer dolláros autók után járt a kedvezmény. Az új szabályozással egyértelműen a Tesla, és a Tesla vásárlói jártak jól, hiszen így kedvezmény jár a Model S és Model X után is.

Segítsünk Gabinak megtalálni Zsófit (vagy Juditot)!

Ön szerint Zsófi vagy Judit?

Zalaiak nyeregbe!

Nagykanizsa és a Mura-parti települések között összesen 38 kilométernyi kerékpárutat jelölnek ki, illetve építenek a Mura program keretében, nagyobbrészt európai uniós forrásokból. Együttesen több tízmillió forint jut a Nagykanizsától Szepetneken és Semjénházán át Murakeresztúrra vezető 22 kilométernyi, kerékpározható út kijelölésére, valamint a Murakeresztúrt Őrtilossal összekötő, részben a Mura töltésén kialakítandó 16 kilométeres kerékpárút építésére. A 22 kilométeres kerékpárutat meglévő útvonalakon még az idén kijelölik, a 16 kilométeres új útvonal kiépítését pedig 2019-re kell befejezni. Az új szakaszok már meglévő hálózatokhoz csatlakoznak.

A nap dala

Kerüld el a dugót!

Jelmondatunk: még több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyítsatok a térképen a környéketekre!