Legjobb családi batár hétmillióig

2015.11.19. 10:22

Nem vagyok orákulum, nem ismerek minden autót, a véleményem szubjektív, személyes tapasztalataim, érzelmeim alapján alakul ki. Rossznak mondott autóból is van jó, jónak tartottból is akad elhanyagolt vacak. Csak egy nepper vagyok, nem próféta, én is tévedhetek.

Tisztelt Nepperűző!

Ön milyen autót ajánlana leginkább, ha az alábbi feltételeknek kellene megfelelnie:

- 3 gyermekülésnek kell elférnie + 2 felnőttnek. Nem feltétel, de előnyt jelentene +2 ülés, ha nagyszülőkkel közösen utazunk.

- A csomagtartó nem lehet elég nagy :)

- Legyen biztonságos, megbízható és olcsón fenntartható.

- Évi 10-12 ezer km-t mennénk vele.

- Ésszerű ár/érték arányban szeretnénk gondolkodni: maximum 7 millió forintunk van rá, de ha nem muszáj, nem szeretnénk mind elkölteni.

Nem fontos számunkra az autó márkája, életkora, üzemanyaga, végsebessége, satöbbi.

Tudom, hogy nagyon általános dolgokat írtam, de talán Ön tud nekünk utat mutatni, mert a család és barátok vallási alapon tesznek a számunkra egymásnak homlokegyenest ellentmondó javaslatokat, ezért aztán elég tanácstalanok vagyunk.

Köszönettel,

Rob

Kedves Rob!


Én vennék valami egyterűt, lehetőleg benzinest, mert ekkora éves futáshoz fölösleges dízelt venni. Ha benzines, akkor mindenképpen szívó benzines, nem kell a kis turbós, csak a baj van vele. Kevés ebben a kategóriában a benzines, de nem lehetetlen jót találni.


Eszembe jutott a Mazda 5-ös (azonnal alváz és üregvédelem), Mitsubishi Grandis, Ford S-Max, Ford Galaxy, Toyota Verso. Szerintem nem kell ennyi pénz, sőt. Négymillióig már nagyon jókat lehet találni, de három alatt is talál olyanokat, amik még hosszú évekig szolgálhatnak a családban.


Üdv:

-Becsületesnepper-

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.