2018.12.16. 09:52
18 hozzászólás

Hegyen-völgyön

Rázza ugyan a farát, de szét nem esik
Rázza ugyan a farát, de szét nem esik

Télen sem kell téligumi, nekem még csak négyévszakos volt, de a legnagyobb havazáskor is haza tudok menni, pedig hegyen lakok és az utcánkban hókotró akkor jár, mikor a Pamela Anderson!

Szürke és eminenciás

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Végül ezt a bemutatóautót sikerült kihalászni, mivel tudom, hogyan használok autót, nem akartam a null kilométerest a szalonból való kihozatal másnapján belehajtani a sárba dagonyába, csalitosba, mert hát ahogy én használok autót az nem átlagos használat.

Nemcsak munkára, családdal is beválik

28314

Én havas, jeges úton nagyobb biztonságban érzem magam benne, mint a kipörgésgátlós, ABS-es Astrámban. Arról nem is beszélve, hogy 30 cm-es hóban sem akad el. Ezért talán télen a legnagyobb élmény vezetni, amikor mások elakadnak, a Campo "éli világát". Eddig még a hóláncot se kellett soha feltennem.

Megbízható Öszvér

38917

A megtett kilométer alapján természetesnek vettem, hogy most kellet volna cserélni a kardán keresztet másodszor. Nem ezt tettem, 50%-al nagyobb keresztekkel rendelkező zsírzós komplett kardán lett felszerelve.

Kompromisszum - mihez képest?

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Hihetetlen kompromisszumnak tűnt az első napokban. Majd eltelt néhány hét. Praktikus a plató, mindig kéznél van egy ekkora felület, fotel, lótáp stb szállítása nem gond. Leesett a hó - 4x4 - 100 km/h-ig ajánlott, azt gondoltam - ez szörnyű kompromisszum - nem is akartam gyorsabban menni 80-90 km/h-nál. Országúton mondjuk nem a legkényelmesebb, 500 km-után hátfájás, lábzsibbadás várható. De nem is erre tervezték, legfeljebb a marketingesek ezt állítják - vezessenek ők is ekkora távot... Terepen kellő odafigyeléssel mindenhol elmegy, nyilván extrém helyzeteket épeszű ember nem teremt.

Korábbi merítések

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.