Renault Clio Gordini a boltokban

2010.06.19. 10:40

A Genfi autószalon idején is írtuk, hogy a Renault Clio Gordini hamarosan kapható lesz, a várakozások szerint valamikor június táján kerül a boltokba.

A hír igaznak bizonyult, és a Renalult Twingo Gordini nagytestvéreként hamarosan boltokba kerülő Clio Gonrdini a szokásosnál is kevesebb erőfeszítséssel készült. Szinte teljesen megegyezik a Clio RS-sel, mindössze pár designbeli módosítástól várják az átütő sikert.

Két csík, sépci, Gordini feliratú szőnyegek és ülések, valamint fekete felni és minimálisan módosított futómű különböztetik meg a végleges verziót. A teljesítmény és minden egyéb azonos. Sajnáljuk, a Gordini márkanév hallatán nem egy matricaszett, hanem sokkarburátoros, hangos, gyors versenyautók ugranak be a szerkesztőségben bárkinek.

Az ára a francia és angol piacon 32000 dollárról, itthon akciósan 6 890 000 forintról indul, kíváncsiak vagyunk ez elég lesz-e egy átmatricázott Clio RS eladásához.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.