Sportkocsit gyártana, de nincs ötlete? Most figyeljen!

2015.07.26. 06:59

Az amerikai Saleen saját modelljei kellemes színfoltok voltak az autóipar palettáján a kétezres évek elején. A márka sorsa aztán kalandosan alakult, 2008-ban eladósorba került, öt évvel később alapítója visszavásárolta, ma pedig főként olyan népszerű gépek alapjaira építenek sportkocsikat, mint a Mustang, a Camaro vagy éppen a Challenger.

Most ráadásul eladósorba kerülnek saját fejlesztésű modelljeik jogai. Ha tehát valaki sportkocsigyártásba fogna, de nincs ötlete, nem tudja, hogyan kellene elkezdeni, most kihasználhatja a lehetőséget. A csomag magába foglalja az S7, az S7R, illetve a sorozatgyártásig soha el nem jutó S5S Raptor terveit és az azokkal kapcsolatos minden szellemi terméket.

Emellett ráadásul a megmaradt alkatrészek, hat darab S7 és S7R váz, az S5S Raptor tanulmányautó, és még ezernyi apróság is az üzlet részét képezi. Minden egyes cikk megkímélt, újszerű állapotban van az elmúlt évek gondos tárolásának köszönhetően.

Azt egyelőre nem tudni, mekkora összegre számítanak ezért a teljes csomagért cserébe, ahogy arról sem szólnak az eddigi hírek, hogy egyszerű eladás vagy árverés formájában keresik az új tulajdonost.