A kempingezőknek kedveskedik a Mitsubishi

2021.04.04. 07:22

Igen szokatlan megoldással próbál az autóval kempingezők kedvében járni a Mitsubishi. A lakóautó ugyanis nagyon jó dolog, egészen sajátos életérzés, de egy kisbuszméretű járművet fenntartani nem mindenkinek éri meg, különösen, ha valaki csak ritkán tud hódolni a szenvedélyének. Vélhetően őket célozzák meg az L200-asra szerkeszthető, felfújható tetősátorral.

A GT Pick Up elnevezésű sátrat a GentleTenttel közösen készítették el. Teljesen felfújt állapotában 213 centiméter a magassága, és 140x220 centiméteres fekvőfelületet kapunk, vagyis egy normál méretű matrac is simán elfér benne. Leeresztett állapotban egy 100x100x18-as pakkot kell magunkkal vinni, amelynek súlya 27 kilogramm. Felfújhatjuk hordozható minikompresszorral, vagy kézi pumpával is. A GT Pick Up a gyártó szerint egyrészt vízhatlan, másrészt pedig erősebb, akár 110 km/h körüli széllökéseket is elvisel. Öt ablakon keresztül szellőzik.

A GentleTentnek egyébként nem ez az első felfújható tetősátra. Több különféle variánst kínálnak: van olyan, amelyik kisbuszokra, és van, amelyik személyautókra ideális. Pickupos verzió létezik más modellekre is. A Mitsubishi-féle megoldás 3400 euró körüli összegért kapható, de egyelőre csak a németországi kirendeltség kínálatában.

Még több tetősátor a Totalcaron

Nem csak épített célgépre jó a tetősátor
Jön a zombi apokalipszis, de nincs kéznél furgon, pickup vagy terepjáró a kempingjármű építéshez? Semmi baj, van tetősátor kisautóra is!
A gyártók mindig egyel több személlyel számolnak, mint a valóság. Vajon itt is így van?
Huhog-e az új terepgumi aszfalton? El lehet-e férni a legkisebb sátorban kényelmesen? Érdemes-e megvenni az elősátrat és mikor?

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.