18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szex közben lopták ki alóluk az autót

2022.09.05. 15:56

Nem túl kifizetődő mostanában autóban szexelni. Június végén Fort Lauderdale-ben egy pár akció közben ütközött SUV-jával egy FedEx-furgonnak – igaz, menet közben amúgy sem a legjobb ötlet egy gyors menet. Most Brazíliában sokkal elővigyázatosabb volt az a lány és srác, akik a hátsó ülésen témázgattak, de ők sem jártak sokkal jobban amerikai társaiknál.

Itt mondjuk nem baleset lett a vége, hanem egyszerűen jött három férfi, akik kitessékelték őket a kocsiból, majd elhajtottak vele. A védekezésre – mármint a támadókkal szemben – esélyük sem volt, anyaszült meztelenül találták magukat az út közepén. De aztán az egyik tolvaj legalább a ruháikat kidobta az autóból.

Az esetet térfigyelő kamera rögzítette. Szerencsére az ijedtségen kívül nem esett baja senkinek, ami a brazíliai közbiztonságból kiindulva tényleg hatalmas mázli. A téma egyébként időről időre megihleti a kutatókat is, 2001-ben azt találták, hogy Angliában minden negyedik embernek volt része autós együttlétben a munkahelyi karácsonyi bulik után, az USA-ban pedig a megkérdezettek 15 százaléka vallotta 2010-ben, hogy menet közben sem mindig bírnak magukkal. Néha persze nem jókedvükből, hanem munkából csinálnak ilyet az emberek.

Forrás: Budapesti Autósok a Daily Mail nyomán