A hét tanulsága: ha nem tudsz vezetni ne lopj erős autót – Heti hírösszefoglaló

2023.01.21. 09:54

Még tavaly februárban egy 23 éves férfi betört egy szegedi autókereskedés udvarára, ahonnan egy Audi RS4-gyel távozott. A sofőr elkövette a kezdők egyik legnagyobb hibáját, nem tudott vezetni, tehát az RS4-ezés gyorsan véget is ért. Most emeltek vádat az ügyben.

A Dacia Spring sose volt egy teljesítménybajnok, de városi használatra nem is bizonyult különösebben kevésnek a 45 lóerő. Akit eddig csak ez tartott vissza a román-francia elektromos kisautó megvásárlásától, az megveheti az Extreme kiadást, ami már észveszejtő 65 lóerős teljesítményt kínál.

Az ügyészség újabb büntetőfékezővel szemben emelt vádat, ezúttal viszont a bűncselekményt elkövető sofőrt pszichológiailag alkalmatlannak találták a járművezetésre, így örökös eltiltás lett a jutalma.

Nem tudtad meddig érvényes az autópálya matricád? A NÚSZ megtalálta a megoldást, mostmár online is lekérdezheted, hogy vettél-e matricát, vagy nem vettél.

A Honda Jazz, sosem a sportosságáról volt ismert, a legutóbbi modellfrissítéssel mégis megjelent hozzá az Advance Sport felszereltségi szint, amelyben a villanymotorok és a benzinmotor teljesítményét is felpiszkálták egy kicsit.

Jeremy Clarkson nem először kerül bajba túlságosan szókimondó véleménynyilvánításai miatt, ismét áll a bál. A népszerű autós műsorvezető Meghan Markle-t a brit királyi család tagját kritizálta rendkívül élesen, ami miatt meg nem erősített információk szerint az Amazon Prime is megválhat tőle.

A magyar újautó piac népszerű modelljei, a Skoda Superb, illetve a Skoda Kodiaq is új generációval jelentkezik idén, ezt erősítette meg a Skoda év eleji sajtóközleményében. Az új autókról kémfotók már készültek, de hivatalosan még nem leplezték le őket.

Címlapkép forrása: Police.hu