Lekapcsolták a zsaruk, de ő még meghúzta a sörét

2024.09.03. 17:35

  • Egy piros Dodge Ramet üldöztek Arkansas állam rendőrei.
  • Az autót végül PIT-manőverrel állították meg.
  • A férfi az összetört autóból kikászálódva még kortyolt egyet söréből, mielőtt megbilincselték.

Az ittas vezetés az Egyesült Államokban is probléma, pláne, ha a sofőr megpróbál elmenekülni a rendőrök elől. Márpedig ezzel próbálkozott egy férfi az Arkansas államban található Forrest City-ben.

A piros Dodge Ram sofőrjét egy egyszerű közlekedési szabálysértés miatt akarták megállítani a helyi rendőrök, de a férfi tovább hajtott.Autós üldözés vette a kezdetét, melyet először a helyi erők folytattak, ám mikor megérkeztek az állami rendőrök, ők vették át a stafétát.

 Végül az egyik állami rendőr egy PIT-manőver segítségével hatástalanította a menekülőt: a piros pickup átfordult, majd az út menti árokban kötött ki. Az igazán érdekes fordulat ezután következett: a sofőr kikászálódott a járműből, majd a rendőrök szeme láttára még kortyolt egy nagyot a söréből.

A férfinek komoly vádakkal kell szembenéznie. A nyilvánvaló ittas vezetés mellett kiderült, hogy eltiltás hatálya alatt vezetett, az autója nem rendelkezett érvényes biztosítással, ráadásul nem használta a biztonsági övet és több közlekedési szabályt is megszegett.