Veszprém és Várpalota között autózott egy fiatal hölgy, hátul gyermekével, még hátrébb pedig egy megpakolt utánfutóval. A megengedett sebességgel haladt, nem tért le az úrtól, mindent rendben csinált. Az utánfutót viszont rosszul pakolták meg, így lényegében már az indulás előtt kialakult az a helyzet, ami később tömegbalesetet okozott. Ha eddig azt hitted, vontatásnál elég pengősre húzni a gurtnit és kicsit lassabban menni, érdemes megnézni a Dr. Herpy Rendel legújabb epizódját.

Korábbi epizódok:

Mi lesz az Árpád hídi baleset következménye?
Szakértőnk elmondja, miért végzetes hiba elhajtani egy baleset helyszínéről és azt is, hogy mikor járhat pórul a rommá tört Ford vezetője.
A gázolás, amit lehetetlen túlélni
A bringást egy Ford Transit ütötte el a kereszteződésben, nem lehet tudni, ki ment át a piroson, azt viszont igen, hogy ki kapott 5,5 milliós kártérítést.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.