Veszprém és Várpalota között autózott egy fiatal hölgy, hátul gyermekével, még hátrébb pedig egy megpakolt utánfutóval. A megengedett sebességgel haladt, nem tért le az úrtól, mindent rendben csinált. Az utánfutót viszont rosszul pakolták meg, így lényegében már az indulás előtt kialakult az a helyzet, ami később tömegbalesetet okozott. Ha eddig azt hitted, vontatásnál elég pengősre húzni a gurtnit és kicsit lassabban menni, érdemes megnézni a Dr. Herpy Rendel legújabb epizódját.

Korábbi epizódok:

50 helyett 100 km/h? Íme a következmények
Egy súlyos sérüléssel és két hálálos áldozattal járt a budapesti Egér úton történt baleset. Szakértővel elemezzük, hogy ne ismétlődjenek a tragédiák.
Halálos gázolás egy budapesti zebrán: hibás a Mercedes vezetője?
Az áldozat a Nagytétényi úton akart átkelni, amikor elgázolta az autó. Feltárjuk az ügyet, megszólal a szakértő, megnézzük a helyszínt, hogy ne történjen újabb tragédia.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.