Fogadnál a gyermeked életére, hogy úgysem lesz baj?

A gyerekülés életet ment. Nem is kell hozzá nagy baleset, elég egy vészfékezés vagy kisebb koccanás és máris hálát adhatunk az égnek, hogy rászántuk azt a két percet és beraktuk az ülést, az ülésbe pedig a kölköt. Gondoljunk csak bele, ha ölbe utazott volna, úgy röppen ki a kezünk közül, hogy mire észbe kapunk, már lehet jobb is inkább nem észbe kapni. Ha magunkkal együtt bekötjük, saját hatalmas testünk préseli fel az övre. Gyereküléssel viszont talán csak egy kis vigasztalásra lett volna szükség a nagy ijedtségre. A Dr. Herpy Rendel legújabb epizódja ezt a kérdést járja körbe és a végére felelős szülőben nem marad kérdés.

Korábbi epizódok:

Hogy (ne) pakold az utánfutót?
Nem mindegy, hová rakod a terhet, mert amikor az utánfutó becsóvál, könnyen a szembejövő sávban találhatod magad.
Baleseted volt? Ki fizeti a kártérítést?
Összetört autó, megsemmisült mobiltelefon és sérültek. Egy közlekedési baleset után nagyon észnél kell lenned, amúgy padlóra kerülhetsz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.