2019.05.28. 07:25 Módosítva: 2019.05.28. 08:01

Zsolt újként vásárolta, majd azonnal munkára fogta ezt a 2012 májusi Hyundai I40 SW-t. Az autó turbódízel, a gyengébbik CRDI motor van az orrában, egy rakás számla a szervizkönyvben és 300 ezer budapesti taxikilométer a múltjában. Az autó eladó, gazdája becsületes, ezért mindent elmond majd a vevőnek az eddigi javításokról, és a várható kiadásokról. Hogy teljesebb legyen a kép, jelentkezett a MűhelyPRN-be, mi pedig alaposan átvizsgáltuk az i40-et a sorozat új helyszínén, az Avalon Car(e) Services Bosch Car Service-ben.

Korábbi epizódok:

Ezt inkább dízellel vedd!
Átvizsgáltunk egy több mint 170 ezer kilométert futott 5008 egyterűt, majd megkértük a specialistát, hogy meséljen a THP motorról. Mesélt...
Párévesen már olcsó, hatalmas és francia
Sok helyet ad kevés pénzért a használt Peugeot 5008. A magyar kínálat is óriási, de vajon milyen ez a példány hétévesen?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.