2019.05.28. 07:25 Módosítva: 2019.05.28. 08:01

Zsolt újként vásárolta, majd azonnal munkára fogta ezt a 2012 májusi Hyundai I40 SW-t. Az autó turbódízel, a gyengébbik CRDI motor van az orrában, egy rakás számla a szervizkönyvben és 300 ezer budapesti taxikilométer a múltjában. Az autó eladó, gazdája becsületes, ezért mindent elmond majd a vevőnek az eddigi javításokról, és a várható kiadásokról. Hogy teljesebb legyen a kép, jelentkezett a MűhelyPRN-be, mi pedig alaposan átvizsgáltuk az i40-et a sorozat új helyszínén, az Avalon Car(e) Services Bosch Car Service-ben.

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.