Váltás világos nézetre

Teljes cikk

A rejtőzködő sportmodell

Erőmérő: Mazda 6 MPS

2023.06.16. 11:42

Ez a forma nagyon ütős volt a megjelenésekor, szinte stílust teremtett. Általában nagyobb a szabadság a Mazda tervezőinek és nemcsak a formatervezőknek! MPS – ez is kicsit rejtőzködő sportverzió.

Ha egy hangyányival nagyobb szabad kezet adnak a mérnököknek, akkor sok izgalmas dolog születhet belőle. Például egy kispolgári 6-os Mazdából egy MPS verzió, ami mondható sportosnak. Az évek múlásával úgyis fel kellett újítani, akkor legyen egy kicsit több, mint az eredeti. Most nem sajátkezű tuningot kapott a motor, hanem gyakorlott - nem elsőbálozó vette kezelésbe. Már a látvány is meggyőző. A specifikáció is lenyűgöző. Nézzük, mit mutat a pad! Előtte azonban guruljunk egyet!

Van nyomaték bőséggel, de még annál is jobban adja elő magát, mint a számok alapján várnánk – akad még benne potenciál. Ugye?

Legyetek részesei ennek a történetnek, úgyhogy ti is jelentkezzetek a megújult formátumú Erőmérőbe!

Lesz még érdekes autó, de addig is kérlek ha tetszett, oszd meg, lájkold, kommenteld és jelentkezzetek autóitokkal a jelentkezési űrlap kitöltésével, akár korszerűbb összkerekes vagy/és elektromos autóval is, itt azt is meg tudjuk mérni, lájkoljátok a Totalcar.hu-t a Facebookon, kövessétek be Youtube-csatornánkat!

korábbi epizódok:

Nem várt FORDulat
Mit nem adtunk volna ennyi erőért 20 éve? Egy villanyautóval zárjuk sorozatunkat.
Ilyen egy jól bevált recept: 300+ LE
Saját tervezésű és gyártású motorbelső, egyedi program, sok év munkájának gyümölcse. Tartsatok velünk ma is.