Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Afrika előtt beugrottak az Avalonba

MűhelyPRN: Toyota Land Cruiser 120 – 2007.

2023.11.25. 06:33

8276 kilométer, Budapesttől Sierra Leone fővárosáig, 16 nap alatt. A jótékonysági verseny megterheli a technikát, kultúrsokk az embernek, viszont örök élmény marad és a legtöbb embernél függőséget is okoz. Kamillóék sem először mennek már Afrikába, most viszont egy új kocsival vágnak neki a kalandnak: egy 2007-es Land Cruisert építettek át még strapabíróbbra, az Avalon műhely pedig átvizsgálja, versenykész-e a technika, illetve mennyit kell még rákölteni.

Jövőre a Totalcar-Kedvenc csapat is indul a Budapest-Bamakón, Balló Marciék már nagyon készülnek, kövessetek minket akkor is, és persze ne felejtsetek el feliratkozni a Totalcar YouTube-csatornájára. Most pedig következzen az idei év egyik leghangulatosabb MűhelyPRN-része Murczin Zsolt offroad-guruval.

Ha a korábbi 228 MűhelyPRN epizódot is megnéznéd, itt találod a lejátszási listát.

Korábbi epizódok:

Te ráköltötted volna a vételár felét?
Használt autót prémiummárkától venni mindig rejt magában rizikót, ennyi idős példánynál pedig nem ritka, hogy az árának jelentős részét elkéri még a szervizben is.
A vételár csak belépő, utána is repkednek a milliók
A Bangle hetesnek hívott E65-ös BMW a kor egyik legmodernebb luxusszedánja, de szeretnéd-e akkor is, ha milliókat kéne rákölteni?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.