Ez a Porsche szinte bárkinek elérhető

Válogatás a Népítélet javából

2020.05.10. 14:10
14 hozzászólás

Majom és banán

71023

Ez ugye a tojáslámpás, első vízhűtéses “lenézett” generáció, a korábbiak ára eléggé elszállt, az újabbaké meg még nem esett eleget. A 996-os viszont az ismert IMS/RMS problémák miatt szinte bárki számára elérhető (csak utána győzze fenntartani).

Papp Tibi írása a 911-ről

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Imádnivaló élményautó

55321

Már régóta nagyon tetszett az RX-8, de hallva a motorcserékről, féltem tőle (bevallom, most is). Mivel ár/érték/teljesítmény arányban a kiszemelt autók közül ez bizonyult a legjobbnak, hosszas gondolkozás után és barátnőm lankadatlan unszolására kiszemeltem az "áldozatot". :) 

Könyörtelen anyaméh :)

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A legelső élmény ami mellbe vágott, az a szakadék, ami a kocsi megjelenése és technikája között feszül: kívülről ez vitán felül egy boyracer autó. A japcsik rátettek mindent, amit az ottani Homasitában találtak, szárnyak, szoknyák, kamu diffúzorok, szélesítések mindenhol. Nekem ez nagyon tetszik (ami biztos sokat elárul a lelkivilágomról így 42 évesen :)).

Talján ördög

69851

Legnagyobb megdöbbenésünkre három modell maradt: Jaguar XE-XF, és a Giulia, amik tetszettek is a nejemnek, költséghatárokon belül voltak és nem olvadtak bele a szürkeségbe.

Azt érdemes tudni, hogy már vagy 15 éve alapvetően „németautó” hívők és vásárlók vagyunk, tehát volt itt önmeghasonulás „gazdagon”. Melyik legyen: az állandóan problémás angol a drága fenntartásával, vagy a pizzán és pasta-n kivűl más jót ritkán alkotó olasz.

Ez is Giulia, csak kicsit régebbi

Imádnivaló vadállat

66755

Vásárlás előtt mérlegre került még természetesen a Nissan GT-R és a Mercedes C63 AMG, de mindkettő 20%-al drágább volt és mindkettő csak egy drága drag car. Nem kell leszedni a fejem, ez tény :)

Korábbi merítések a Totalcaron

Ma is ezzel járnék, ha lett volna eszem
Kár volt eladni, józan döntés egy Vectrát birtokolni. Az új tulaj fejre állt vele.
Szép is, jó is, de hát ezért vettem!
A szépsége és megbízhatósága miatt választottam másik egy koreai előd után. Még éppen sikerült a kiforrott benzines motorral venni.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.