Ez a Porsche szinte bárkinek elérhető

Válogatás a Népítélet javából

2020.05.10. 14:10
14 hozzászólás

Majom és banán

71023

Ez ugye a tojáslámpás, első vízhűtéses “lenézett” generáció, a korábbiak ára eléggé elszállt, az újabbaké meg még nem esett eleget. A 996-os viszont az ismert IMS/RMS problémák miatt szinte bárki számára elérhető (csak utána győzze fenntartani).

Papp Tibi írása a 911-ről

Ha használt autót vennél!

Olvasd el a kiválasztott típusról írt ítéleteket és vásárlás előtt használd a Totálkár kártörténeti lekérdezőt, hogy minél kevesebb meglepetés érjen!

Imádnivaló élményautó

55321

Már régóta nagyon tetszett az RX-8, de hallva a motorcserékről, féltem tőle (bevallom, most is). Mivel ár/érték/teljesítmény arányban a kiszemelt autók közül ez bizonyult a legjobbnak, hosszas gondolkozás után és barátnőm lankadatlan unszolására kiszemeltem az "áldozatot". :) 

Könyörtelen anyaméh :)

A kép illusztráció
A kép illusztráció

A legelső élmény ami mellbe vágott, az a szakadék, ami a kocsi megjelenése és technikája között feszül: kívülről ez vitán felül egy boyracer autó. A japcsik rátettek mindent, amit az ottani Homasitában találtak, szárnyak, szoknyák, kamu diffúzorok, szélesítések mindenhol. Nekem ez nagyon tetszik (ami biztos sokat elárul a lelkivilágomról így 42 évesen :)).

Talján ördög

69851

Legnagyobb megdöbbenésünkre három modell maradt: Jaguar XE-XF, és a Giulia, amik tetszettek is a nejemnek, költséghatárokon belül voltak és nem olvadtak bele a szürkeségbe.

Azt érdemes tudni, hogy már vagy 15 éve alapvetően „németautó” hívők és vásárlók vagyunk, tehát volt itt önmeghasonulás „gazdagon”. Melyik legyen: az állandóan problémás angol a drága fenntartásával, vagy a pizzán és pasta-n kivűl más jót ritkán alkotó olasz.

Ez is Giulia, csak kicsit régebbi

Imádnivaló vadállat

66755

Vásárlás előtt mérlegre került még természetesen a Nissan GT-R és a Mercedes C63 AMG, de mindkettő 20%-al drágább volt és mindkettő csak egy drága drag car. Nem kell leszedni a fejem, ez tény :)

Korábbi merítések a Totalcaron

Te mit választanál?
Porsche, Ferrari, Lamborghini, esetleg Rolls?
Zsákba macska francia módra
Szorgos olvasók frissítették tapasztalataikkal a Népítéletet. Van benne minden a franciától amerikaiig, közte egy kis némettel.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.