Villany Volvo és nyugdíjas korú Trabant – Heti hírösszefoglaló

2022.11.12. 08:55

Nyugdíjas korú lett az első Trabant! Horváth Máté képes összeállítását lapozgatva újraélhetjük a Trabant-történelem legfontosabb fejezeteit.

Sokáig pedzegették, hogy az Euro 7-es norma bevezetésével búcsút inthetünk a belső égésű motorral hajtott autóknak. Láss csodát, mégsem ez történt, a tervezet szigorodott ugyan, de messze nem lehetetlenítette el a hagyományos autógyártást.

Az AMG One a Mercedes forma-1-es hajtáslánccal szerelt szupersportkocsija. Hogy mit tud egy ilyen autó ott, ahova tervezték? Megdönti az összes rekordot!

Sajnos gyakori probléma az országban, hogy a járművezetők nincsenek tisztában a ködzárófény megfelelő használatának körülményeivel. A héten viszont eloszlattuk a kételyeket.

Sok esetről hallottunk már, amikor valaki az interneten pénzzel szeretné lehúzni az embert, mostani történetünkben viszont egy horvát néni nevében próbáltak nem mindennapi módon pénzt kicsalni olvasónkból.

A Volvo túlvan története talán egyik legfontosabb premierjén. Az EX90 a Volvo első valóban nagy mennyiségben eladott elektromos autója lehet, tele érdekes fejlesztésekkel.

Autóval sem túl nagy élmény vadat gázolni, de ha motorral történik ugyanez, mindenkit kiráz a hideg. Itt egy felvétel arról, milyen az, amikor egy motoros elüt egy szerencsétlen állatot.

Milyen lehet egy egyéves Honda Civic, amiben naponta bő ezer kilométer pörgött? Van ilyen, találtunk is egy eladó példányt!

Címlapkép forrása: Nagy Z. László / MTI