A rose gold Cybertrucktól meggyullad a retinád

2024.05.20. 09:46

Röviden:

  • Bevontak egy Tesla Cybertruckot rose gold fóliával
  • Ehhez színben passzoló, 30 colos felniket is feldobtak alá
  • A végeredmény mellbevágó

A Cybertruck külsejét sokan már gyári állapotában sem viselik könnyen: a szögletes Tesla formáját sokan szívből gyűlölik. A vonalzóval rajzolt Cybertruck mindenképp merőben egyedi jelenség, amiről nem nehéz sarkos véleményt alkotni.

Forrás: Forgiato Wheels - Instagram
Forrás: Forgiato Wheels - Instagram

Előfordul azonban olyan is, amikor egy eleve megosztó autóra valaki ráborít egy nagy adag giccset. Itt van például ez az átalakított Cybertruck, amit igen nehéz lenne jó ízléssel vádolni. Az elektromos pickupot bevonták fényes, rose gold fóliával, de az alkotók itt még nem álltak meg.

Forrás: Forgiato Wheels - Instagram
Forrás: Forgiato Wheels - Instagram

Úgy tűnik, hogy donk style-ban még mindig hisznek az emberek: mivel a fólia valószínűleg önmagában még nem lett volna feltűnő, felszereltek a Cybertruckra egy szett 30 colos Forgiato felnit is. Ezek színben rímelnek a fóliára. A felnik annak ellenére, hogy mennyire hihetetlenül nagyok, méretben nem is tűnnek annyira tájidegennek.

A felnikre a nagy átmérő miatt rendkívül peres gumikat szereltek, csak így fértek el az egyébként érintetlennek tűnő kerékjáratok alatt. A végeredmény minden kétséget kizáróan feltűnő és megosztó. Utóbbi valószínűleg cél is volt, hiszen így sokan beszélnek majd róla, és több emberhez eljuthat a hír, hogy a Forgiatónak van megoldása arra, ha valaki nem akarja égetni magát a Cybertruck gyári, 20 colos felnijeivel.

Forrás: Forgiato Wheels - Instagram