Visszamondta a főpolgármesteri jelöltséget Szentkirályi Alexandra

2024.06.07. 08:53 Módosítva: 2024.06.07. 08:55

  • Visszalépett Szentkirályi Alexandra főpolgármesteri jelöltségtől
  • Égéstérbe se jött el, ahová Karácsony Gergely és Vitézy Dávid viszont igen

Szentkirályi Alexandra visszalépett a főpolgármester-jelöltségétől péntek reggel, amit  a politikus egy másfél perces videóban jelentett be. Szentkirályi ebben hangsúlyozza, hogy azért döntött így, mert neki az a legfontosabb, hogy „Gyurcsány és Karácsony távozzanak a város éléről”, írta az Index.

A választási kampány kezdetén az esélyes jelölteket meghívtuk az Égéstérbe, vagyis Karácsony Gergelyt, Vitézy Dávidot és Szentkirályi Alexandrát. Mindegyik jelölttel a közlekedésfejlesztésről akartunk beszélgetni, viszont a Fidesz jelöltje nem válaszolt a meghívásunkra.

Vitézy Dávid programja 160 oldalon 101 pontból áll, és érezhetően többéves munka eredménye, így tartalmasan telt el a vele készült másfél órás beszélgetés, ami itt megtekinthető:

Karácsony Gergely is rendelkezik egy alapos és átfogó programmal, valamint főpolgármesterként 2023. novemberében is szerepelt az Égéstérben. Mivel tavaly a fejlesztésekről és a közösségi közlekedés volt leginkább fókuszban, ezért most Balló wc-re is autóval járok Marci lapigazgatónk (tudod, hogy igazam van Marci) az autósok helyzetéről kérdezte a főpolgármestert. A Karácsonnyal készült interjút pedig itt lehet megtekinteni: