Forgalmirend-változás és balesetek a Hungaroring környékén!

2024.07.21. 11:03

  • A rendőrök egyirányúsították a Hungaroring bejáratai és a parkolók felé vezető utakat.
  • Az M3-as autópálya kivezető szakaszától a Mogyoródi lehajtóig szakaszos torlódás alakult ki az erős forgalom miatt.
  • A 3-as főúton, Kistarcsán négy személyautó ütközött össze.

Már a reggeli órákban emberek ezrei érkeztek a versenypálya környékén lévő parkolókba, a szokásosnál nagyobb a gyalogosforgalom is. A rendőrök egyirányúsították a pálya bejáratai és a parkolók felé vezető utakat – jelentette a rendőrség.

A hatóságok azt tanácsolják, hogy  hogy akik a mai napon kilátogatnak Mogyoródra, induljanak időben, az aktuális közlekedési helyzetről mindenképpen tájékozódjanak.

Az útinform 11-kor arról számolt be, hogy Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, Mezőkeresztes térségében, két személygépjármű összeütközött.  A 137-es km-nél, a forgalmat megállították. Kerülni a Mezőkövesd lehajtón keresztül, a 3-as főút felé lehet. 

Az M3-as autópálya kivezető szakaszától a Mogyoródi lehajtóig szakaszos torlódás alakult ki az erős forgalom miatt.

A 3-as főúton, Kistarcsán négy személyautó ütközött össze. A 19-es km-nél a forgalom félpályán, irányonként váltakozva halad.

27 ember már kapott helyszíni bírságot, kettőt pedig előállítottak

Szombaton, az időmérő edzésen is kint voltak a rendőrök, akik  36 személyt igazoltattak, helyszíni bírságot 27 emberrel szemben szabtak ki.

Két személyt állítottak elő bűncselekmény elkövetése miatt, két esetben tettek szabálysértési feljelentést. Egy férfi ellen kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.