Hazánk harmadik zenélő útján pedig nem más hallható, mint...

2024.09.06. 16:03

  • Magyarország harmadik zenélő útszakaszán az Ismerős Arcok - Nélküled című számot hallhatjuk.
  • Az útszakasz egy csaknem 1,8 milliárd forintos beruházás részeként épült.
  • Otthont, házat, Hazát, nyugalmat már többé nem remél.

Zenélő burkolatot kapott a 21-es főút Hatvan és Lőrinci közötti szakasza, ami Magyarország harmadik zenélő útja lett, jelentette be az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) út- és vasútépítésért felelős helyettes államtitkára a beruházást átadó sajtótájékoztatóján.

D MTZ20240905006

A nagyjából 550 méteres szakaszon az Ismerős Arcok - Nélküled című dalának egy részlete hallható, ha 80 km/h-val megyünk át rajta (ha pedig gyorsabban a gyorsított változata).

@magyarepitok

A 21-es úton Lőrinci és Hatvan között a HE-DO munkájával építették ki azt a szakaszt, amelyen az együttes Nélküled című dalának részletét adják elő a megfelelő sebességgel hajtó autók kerekei. #zenélőút #21esfőút #singingroad #singing #travel #road #viral #hungary #nekedbelegyen #nekedbe #foryou

♬ original sound - Magyar Építők

A zenélő út egy csaknem 1,8 milliárd forintos beruházás részeként alakult meg, amely tartalmazza a Pásztó és környékén megépített buszváró épületeket, gyalogos-átkelőhelyeket, parkolóhelyek és kerékpártárolók építését, kamerák telepítését, vadvédő kerítés építését és a Hidegvölgyivízfolyás rendezését. Ebbe a cikkbe ennyi fért bele, pedig annyi mindent kéne még elmondanom, S ha nem teszem, talán már nem is lesz rá alkalom...

Szóval még elmondom, hogy a 67-esen a Republic - 67-es út című slágerével zaklathatjuk Mernye lakóit, míg a 37-esen az Érik a szőlő hallható.