2021.03.10. 19:07

Sokszor emlegetett autót mutatunk a MűhelyPRN 95. epizódjában. A Ford Mustang hatodik generációja 2014-ben jelent meg világszerte, ez már valódi, modern sportautó, amely szépen őrzi elődei hagyományait, miközben van alatta rendes futómű, legnagyobb motorja pedig egy változó szelepvezérlésű, ötezer köbcentis V8-as. Az aktuális "Ponycar" legnagyobb mutatványa nem is ez, hanem, hogy az összeszedettséghez szemtelenül jó ár társul újként és használtként egyaránt. Míg anno egy ilyen kivitelű Ford kb. 16 millió forintba került, ma 10 körül már válogathatunk a használtpiacon, ha pedig elég a 3,7-es V6-os, esetleg a 2,3-as turbós, négyhengeres alapmotor, még több pénz marad a zsebben. Az Avalon Bosch Car Service-ben ezúttal azt ellenőriztük, hogy jól viselte-e gondját Kornél ennek a V8-asnak az utóbbi években!

Korábbi epizódok:

Újként bukás volt, használtan bombavétel
A legnagyobb Suzuki jó állapotú példányai sorra érkeznek Magyarországra. Megnéztük Bencéét és elmondjuk, mire kell figyelned, ha Kizashit vennél.
A filléres, hathengeres űrhajó titka és kockázatai
A Xantia Németországból jött hozzánk, gazdája pontosan tudja, mivel jár egy ilyen autó, mi pedig ráeresztettük a gurunkat, hogy te is tudd.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.