Váltás világos nézetre

Teljes cikk

Jókor volt jó helyen!

2023.02.16. 16:15

Ez történik ha valaki early adopter, vagyis már egy hullám elején igyekszik pozícióban lenni, használni egy technológiát. Nem tudjuk, ez időközben miért változott a Mercedesnél, de biztos, hogy ez a technika elég jól sikerült. Szerencsére visszataláltak.

Röviden: kéne. Bővebben: már használtan is vannak alkalmasabb elektromosak a piacon, de egy elég tág felhasználási célra bőven megfelel. A munkába járás az a terület, amire ez pont megfelel, jellemzően 10-50 kilométeres ingázásra. A DC töltés hiánya miatt inkább az otthoni töltés jöhet szóba, ha ez is megvan, akkor megtaláltuk az ideális autót, és még a presztízs is begördül vele az udvarra.

Egy kieső autó helyére tudtuk behívni az utolsó pillanatban ezt a B250e-t, és nagyon nem bántuk meg. Van története, szelymes és úgy általában is...

A villanymotorral meghajtottuk a görgőket, és ismét elcsodálkoztunk az elektromos autók hangján.

Meglepő, hogy milyen gyorsan felpörög, vagyis váltás nélkül széles sebességtartományban gyorsul. Az életben ezt ismerjük, de a padon különösen szokatlan. Lássuk, mennyit tud!

Hozunk még érdekes autókat, de addig is kérlek ha tetszett, oszd meg, lájkold, kommenteld és jelentkezzetek autóitokkal a jelentkezési űrlap kitöltésével, akár korszerűbb összkerekes vagy/és elektromos autóval is, itt azt is meg tudjuk mérni, lájkoljátok a Totalcar.hu-t a Facebookon, kövessétek be Youtube-csatornánkat!

Korábbi epizódok:

Több száz lóerős koreai premier – sperrel!
Van előnye, ha villamossági tapasztalatok birtokában áll neki valaki elektromos autót építeni. Még akkor is, ha ez más iparágból gyűlt össze.
Volt MG, nincs MG, van MG
Az autó is érdekes, hát még a motorja! Amikor ebből a Lotus igazán erős motort akart építeni, a saját útján indult el. Minden másra ott a Rover VVC.