Mennyit érhet a keveset futott, 16 éves Kia Ceed?

2024.09.22. 09:08

Balló Marci vagyok, a KRAFT Autó tulajdonosa, és úgy látom, hogy eladáskor sokak számára jelent kihívást a helyes árképzés. Küldd el az autód adatait, rendszámát és minden lényeges tulajdonságát, én pedig segítek belőni a meghirdetési árat.

Kedves Nepperűző!

Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy segítséget kapjak a tulajdonunkban álló 2008-as, 1.4 szívó benzines, 75.000 km futott, klímás, sérülésmentes és 1. tulajdonosként forgalomba helyezett Kia Ceed SW személyautó körülbelüli hirdetési árára. Előre is köszönöm szépen a válaszát!

Üdvözlettel; Bertold

Kedves Bertold,

A KIA Ceed kombit szereti a piac, bár a 1,4 és 1,6 literes motorok a kilométerek és évek során hajlamosak tönkremenni. A 75 ezer viszont rettentő kevés, így elméletileg hibátlan kell, hogy legyen az autó, ha mindig megkapta időben a szükséges szervizeket.

Én simán meghirdetném 1.990.000 forintért az autót, amennyiben nem sürgős az eladás, és van ideje kivárni a vevőt. Ha viszont gyorsabban túl akar lenni rajta, akkor az 1.790.000 forintos árat javaslom, kereskedésben pedig egy másfél milliós azonnali kifizetés lehet a reális, az alatt ne adja oda.

Üdv,
Marci

Eladnád, de nem tudod mennyit ér az autód? Küldj levelet a mennyiter@mail.totalcar.hu címre, és ne feledd a részleteket. Amire szükség lesz: típus, évjárat, motor, váltó, kilométerfutás, főbb extrák és említésre méltó tulajdonságok. A legjobb, ha a rendszámot sem feleded, amit később a cikkben nem fogunk közölni.