Clarkson, Hammond és May nélkül is folytatódik a The Grand Tour

2024.09.05. 17:31

  • Új műsorvezetőkkel folytatódik tovább a The Grand Tour.
  • Mindezt Richard Hammond erősítette meg egy új interjúban.
  • Az 54 éves brit nem tudja, kivel fogja pótolni őket az Amazon.

2023 decemberében érkezett a hír, hogy Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May leforgatták az utolsó közös The Grand Tour epizódjukat. Júliusban pedig az is kiderült, hogy a legendás trió nem kezd újabb közös kalandba, helyette mindhárman saját műsoraikra koncentrálnak.

clarkson-and-co-s-the-grand-tour-does-what-the-new-top-gear-fail


Már ekkor felmerült, hogy az Amazon autós szériája új műsorvezetőkkel tovább folytatódik, ezt Richard Hammond most hivatalosan is megerősítette. „A The Grand Tour tovább folytatódik. Mi továbbállunk a műsorvezetői poszttól, de az [Amazon] Prime folytatni fogja." – mondta Hammond.

Bár nincs infója arról, hogy kik lesznek a show új központi alakjai, kifejtette, ideális esetben milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük. „Ha egy olyan műsort készítesz, aminek a középpontjában egy bizonyos téma áll, – legyen az főzés, tánc vagy autók – elengedhetetlen, hogy a műsorvezetők, akik csinálják az egészet, szívből imádják a témát. Mi ilyenek voltunk. Sosem kellett benzinvérűnek lenned ahhoz, hogy nézd a műsorunkat. Nagyon sok olyan ember nézte, aki nem volt az. A lényeg, hogy mi benzinvérűek voltunk."

A The Grand Tour utolsó epizódja a legendás trióval szeptember 13-án, pénteken jelenik meg.