Nem véletlenül tartja az árát

MűhelyPRN: Skoda Superb I. – 2004.

2021.08.11. 17:39

Nemrég egy egymillió kilométeres Superbet próbáltunk ki, most viszont a Skála másik végéről, egy megkímélt példányt vizsgáltunk át az Avalon szervizben. Norbert autója még bőven a 200 ezer kilométeren innen jár, ami egy 17 éves kocsinál nem jelez túl intenzív használatot. Ma a piacon a milliós árkategória táján is 300 ezret futott példányokat találunk, egy-egy kevesebbet futott példányért ennek a másfélszeresét is elkérik. Hogy mi lehet ennek az oka? Nézd meg a videót, és meglátod.

Ha használttesztet szeretnél olvasni a típusról, itt találod. Érdemes áttanulmányozni az Audi A6-osét is, elvégre tesók, és ha eddig nem volt meg, itt könnyű rádöbbenni, hogy az Audival szemben a Skodából nem létezett kombi. Akit a VW-kötésű Audi-technika is érdekel, annak itt egy kisebb csokor az 5.5-ös Passatról, például egy teszt. Aki pedig együtt szeretne zokogni Dombóvári Misivel az 1.6-os benzines Passat sztoriján, az vegyen be egy nyugtatót és kattintson ide. Vagy ide.

Korábbi epizódok:

Szó szerint kivette az előző tulaj kezéből
Parkoló Parádéra készülve ismét behívtuk Imrét, a pilótát, hiszen van még gyönyörű Mercije onnan, ahonnan ez jött. Hibát viszont találtunk!
2 millióért vette, most 8-ban van
Korosodó luxusautónál a vételár a legkisebb költség, ezt tudjuk, de mennyibe kerül ma a kívánatos 5-ös fenntartása?

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, vizsgáltassa át szakemberrel!
Ismerje meg TotalCheck használtautó-átvizsgálási szolgáltatásunkat.

Mielőtt bármilyen használt autót megvenne, kérdezze le kártörténetét a Totalcar kártörténeti adatbázisban.